Choose language
Ring til oss

M_SOLUTION for Renholdsbedrifter

M_SOLUTION er den ubestridte lederen innen utvikling av driftsløsninger for servicebedrifter som gir full kontroll over driften.

Få full kontroll

M_SOLUTION er den ubestridte lederen innen utvikling av driftsløsninger for servicebedrifter som gir full kontroll over driften. En nettplattform for din bedrift som forenkler arbeidsflyter og øker kvaliteten på dokumentasjon og tilgang til informasjon.

Dashboard kun bilde

Produktet M_SOLUTION er et resultat av et tett samarbeid med en rekke kunder – alle med et felles mål om å skape et unikt mobilverktøy for å effektivisere og digitalisere sentrale arbeidsprosesser. M_SOLUTION består av en rekke innovative moduler.

Viktige funksjoner i M_SOLUTION

M_SOLUTION har mange funksjoner, moduler og kan integreres mot lønnsystemer og andre plattformer. Løser enkelt utfordringene rundt planlegging, timelister, oppfølging, lønn og mye mer. Her er noen av de viktigste funksjonene.

M_Sol__Planlegg-org

Kalender

Oppdaterte arbeidsplaner. Planlegg og administrer avtaler. Legg inn repeterende arbeidsplaner, enkel registrering av ekstraarbeid. Full oversikt over oppgaver og tilgjengelige ressurser. Rask og enkel fraværsdisponering. 

M_Sol__Statistikk org

Dashboards

Jobber i sanntid. Få 100 % kontroll over driften med dashbord. Få oversikt over ressursbehov, bemanning og status på leveranser. Systemet kan varsle deg hvis oppgavene ikke er fullført.

M_Sol__Integrasjon API org

Integrasjoner

Tilpasset deg. M_SOLUTION har integrasjon med de fleste økonomi- og lønnssystemer og kan integreres med mange andre systemer for å gjøre hverdagen enda mer problemfri.

M_Sol__Rapporter org

APP

Enkelt for de ansatte. Med Appen får de ansatte oversikt over arbeidsplanen for i dag og dagen fremover. De melder selv oppmøte, oppgaver og avvik, og de kvitterer seg med ferdigstillelse når oppgaven er utført. Lønn og faktureringsgrunnlag opprettes automatisk.

M_Sol__Avvik org

Kunde Web

Enkelt for kundene. Er levering kritisk for kunden din? Gi dem tilgang til sin egen kundeweb. La dem følge leveransen i dashbord, kalendere og digitale plantegninger.

M_Sol__Innsikt org

Lønn og fakturering

Automatisert fakturering. Få automatisk de riktige lønnstransaksjonene for timer, godtgjørelser og akkordarbeid. Er oppgavene fakturerbare? Faste tjenester, timer, materialer og innkjøp faktureres enkelt og til riktig pris.

Book et møte med en av våre konsulenter

Operativ plan

Hvor skal man ha folk, hvilke oppgaver gjøres? Fravær, endringer og vikarplanlegging håndteres enkelt i OPERATIV PLAN.

Operativ plan-1

Alle statuser vises med FARGEKODER. Ansatte får tilgang via APP, hvor planer, oppgaver, dokumenter og lønnstimer kan sees. Status på oppgavene endres ved ankomst og avreise.

Sirkel-1

Med M_SOLUTION får du "alt-i-en" løsning.

  • Avvik
  • Lønnsgrunnlag
  • Faktureringsgrunnlag
  • Oppdrag
  • Kvalitetskontroll/-sikring
  • Ressursplanlegging
  • Rapportering
  • Tidsregistrering
  • Kundetilgang

Full kontroll med dashbord

Komplett system til renholdsbedrifter

Produktet M_SOLUTION er et resultat av et tett samarbeid med en rekke kunder – alle med et felles mål om å skape et unikt mobilverktøy for å effektivisere og digitalisere sentrale arbeidsprosesser. Tettere og enklere kommunikasjon mellom ledere, ansatte, administrasjonen og kunden sikres. M_SOLUTION består av en rekke innovative moduler.

background illustration-product landing page

Et perfekt verktøy for deg som ønsker å ha oversikt over din bedrift selv og kunne utarbeide noen valide rapporter for beslutningstaking.

Dashboards og kalender

Se hvor mange skift som er ubemannede, se henvendelser fra ansatte og kunder og få avvik i sanntid. I operativ plan følger du operasjoner i sanntid og ser hvilke planer som er bemannet og ubemannet. Få god oversikt over om du som bedrift utnytter ressursene best mulig.

Fine kalenderfunksjoner

Book et møte med en av våre konsulenter.

Vil du høre mere om M_SOLUTION?

Vil du høre mer om hvordan M_SOLUTION kan bidra til å gi deg full kontroll over virksomheten din? Det er vi glade for å høre, for vi elsker å snakke om akkurat det. Fyll ut skjemaet så sørger jeg for at en av våre konsulenter tar kontakt. 

Tor

 

 

 

 

 

Tor-Erling Nilsen

Salg & Markedsdirektør

mob: 98220240

E-post: tor-erling.nilsen@visma.com