Choose language
Ring til oss

Vi forbedrer samfunnet gjennom teknologi

Skaper innovative løsninger som styrker brukerne,
gleder kunder, og etablerer varige partnerskap.

9381_16-9

M_SOLUTION

Historien

Produktet M_SOLUTION er et resultat av et tett samarbeid med en rekke kunder – alle med et felles mål om å skape et unikt mobilverktøy for effektivisering og digitalisering av sentrale arbeidsprosesser.

M_SOLUTION består av en rekke innovative moduler. Sammen utgjør de et komplett system for planlegging, drift og kvalitetssikring i servicebedrifter.

I mer enn 20 år har vi brukt de aller nyeste teknologiske egenskapene i mobiltelefoner for å lage de smarteste, mest brukervennlige og lettlærte appene på markedet. Ved å kombinere smart bruk av NFC/RFID, kamera, QR-koder, GPS og IoT (Internet of Things), kan M_SOLUTION effektivisere rapporteringen med enkle berøringer og et minimum av tastetrykk.

Vet du hva du vil rapportere i morgen? Det gjør vi heller ikke – derfor har vi utviklet M_Solution slik at løsningen enkelt kan tilpasses nøyaktig til dine krav til planlegging og datafangst.

Visma-Aarhus_DSC5912

Selskapet

Om Giant Leap Technologeis

Våre spesialister brenner for å utnytte de muligheter som ligger i bruk av mobil teknologi. Vi kombinerer strategisk, kreativ og teknologisk kompetanse, og lager løsninger som gir mest mulig mening for brukerne og størst mulig verdi for kundene. Vi er stolte av å ha bidratt til å skape nye løsninger for flere av Norges største merkevarer. I Giant Leap ønsker vi å være en innovativ, kompetent og langsiktig partner for våre kunder.

Selskapet har sitt utspring fra det innovative teknologimiljøet ved NTNU i Trondheim, og ble etablert i år 2000. I 2020 ble Giant Leap en del av Visma hvor vi fortsetter å levere de samme gode løsningene.

Giant Leap i tall

300

Kunder

>1,5 mill

Sluttbrukere

143 mill

omsetning i 2023

+90

ansatte

Management team

Møt ledelsen i Giant Leap Technologies

Lars Erik

Lars Erik Jacobsen

Managing Director 

Bjørn

Bjørn Ludvigsen

Product Development Director

Tor-Erling

Tor-Erling Nilsen

Sales Director

1682869958655

Kejsi Gjordeni

Customer Experience Director

Mette

Mette Schjøtt

Sales Manager Denmark

Tlf. +45 30204908

mette.schjott@visma.com

Skjermbilde 2023-10-13 kl. 10.12.16

Jens Petter Strømmen

Sales Manager Norge

 

Line

Line Christensen

Support Manager Denmark

Skjermbilde 2023-10-13 kl. 09.58.08

Jakob Gulgazarian

Finance Director